Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 06 Image 07 Image 08
sky sky

Om os

Jeppe Vig Find (Vokal) Sanger, komponist og børnetv-vært. Jeppe er mest kendt for sin optræden i DR og TV2’s børneprogrammer, men når ingen kigger prøver han altid at få ledt opmærksomheden hen på sin rolle som dyrepasser for hyænerne.

Martin Stender (Saxofon) Saxofonist og komponist. Martin er manden bag Girls in Airports og Winter Palace. Tilsammen med hans saxofon som hedder Bente er de 81 år gamle.

Bjørn Heebøl (Trommer) Trommeslager i det verdenstournerende Slaraffenland. Bjørn blev uddannet fra Det Rytmiske Musikkonservatorie i København i 2007.

 Siden da er hans arme tilsammen vokset med hele otte centimeter. Så meget spiller han.

Mathias Holm (Piano) Foruden at være hyænernes tangentbokser er han keyboardspiller i det DMA-vindende jazzband Girls in Airports. Mathias har ry for at kunne springe hen over enhver klaverstol – endda med samlede ben!

Morten Mandel (Bas) Kontrabassist, sanger, guitarist, violinist og banjospiller. Morten er en rigtig spillemand, som spiller over alt i København. Alt lige fra Nyhavn til Operaen.

Regin Fuhlendorf (Guitar)
Regin er stort set altid at finde på byens jazzbarer i de sene nattetimer. Ingen kan hive jazz ud af guitarstrenge som den mand. Som noget nyt er han også blevet en del af Jeppe og Jazzhyænerne. Bandet kommer forbi Regin med en kop kaffe og så er der magisk guitarjazz -også for børn i dagstimerne.